Napísali o nás

Špargľa, kráľovná jari

Chcete vedieť, ako pripraviť špargľu po taliansky?
Pozrite si, ako som pre TV JOJ uvaril fantastické Linguine s krevetami a špargľovým krémom.

Pizza nemusí byť nezdravá

A tá naša neapolská určite neuškodí. O tom, ako ju pripravujeme napísal aj online magazín Plus Jeden Deň. 

Panna Cotta pre magazín SME Žena

Keď sa Panna Cotta podarí, očarí nielen chuťou, ale aj vzhľadom. Magazínu SME Žena som prezradil jednoduchý recept na Panna Cottu, ako ju robíme u nás  v Taliansku. 

Valentínske ravioli na zamilovanie

Sladké je fajn, ale na Valentína určite zabodujete aj mojim receptom na skvelé ravioli. Viac sa dočítate v magazíne Plus Jeden Deň. 

Nič nie je, ako sa zdá

Magazín Plus Jeden Deň zachytil návštevu šarmantnej Missky Viktórie Podmanickej u Massima. Čo však vyzeralo ako rande, bolo len nevinnou pracovnou schôdzkou. 

Panna Cotta aj na Facebooku

Moj obľúbený recept na taliansku špecialitu Panna Cotta sa ocitol aj na Facebookovej stránke magazínu Ona Vie.

Na návšteve v mojej kuchyni

O tom, že paradajky a parmezán musím mať poruke aj doma sa presvedčila aj redaktorka z Plus Jeden Deň, ktorú som k sebe pozval na návštevu. Článok bol uverejnený aj na stránkach.

Pozor na podvodníkov

Každý občas v živote natrafí na podvodníkov alebo nečestných ľudí. Tentokrát sa to bohužiaľ stalo aj mojej manželke. O našej nepríjemnej skúsenosti sa dočítate aj v článku Plusky.

Morský vlk v TV JOJ

Morského vlka sa Karkulka báť nemusí. Nebojím sa ho ani ja a pre TV JOJ som ho pripravil v kruste so sušenými paradajkami.

Naša pizza v časopise Forbes

Nie je pizza ako pizza. Vie to každý Talian, vedia to už aj Slováci a naše talianske recepty si všimol aj prestížny časopis Forbes.

Varenie je stres. A bez neho variť neviem.

Počas nakrúcania relácie ‚Moja mama varí lepšie ako tvoja’ ma vyspovedala redaktorka TV JOJ. Dozvedela sa, či v Taliansku varia viac muži alebo ženy, a aj to, či pri varení zažívam stres.

keyboard_arrow_up