Chcete vedieť, ako pripraviť špargľu po taliansky?
Pozrite si, ako som pre TV JOJ uvaril fantastické Linguine s krevetami a špargľovým krémom.
Napísali o nás
Pizza nemusí byť nezdravá
A tá naša neapolská určite neuškodí. O tom, ako ju pripravujeme napísal aj online magazín Plus Jeden Deň.
Panna Cotta pre magazín SME Žena
Keď sa Panna Cotta podarí, očarí nielen chuťou, ale aj vzhľadom. Magazínu SME Žena som prezradil jednoduchý recept na Panna Cottu, ako ju robíme u nás v Taliansku.
Valentínske ravioli na zamilovanie
Sladké je fajn, ale na Valentína určite zabodujete aj mojim receptom na skvelé ravioli. Viac sa dočítate v magazíne Plus Jeden Deň.
Nič nie je, ako sa zdá
Magazín Plus Jeden Deň zachytil návštevu šarmantnej Missky Viktórie Podmanickej u Massima. Čo však vyzeralo ako rande, bolo len nevinnou pracovnou schôdzkou.
Hráškový krém je nevídaná delikatesa
Môj jedinečný recept na túto pochúťku uverejnil na svojej Facebookovej stránke aj magazín Ona Vie.
Panna Cotta aj na Facebooku
Moj obľúbený recept na taliansku špecialitu Panna Cotta sa ocitol aj na Facebookovej stránke magazínu Ona Vie.
Na návšteve v mojej kuchyni
O tom, že paradajky a parmezán musím mať poruke aj doma sa presvedčila aj redaktorka z Plus Jeden Deň, ktorú som k sebe pozval na návštevu. Článok bol uverejnený aj na stránkach.
Pozor na podvodníkov
Každý občas v živote natrafí na podvodníkov alebo nečestných ľudí. Tentokrát sa to bohužiaľ stalo aj mojej manželke. O našej nepríjemnej skúsenosti sa dočítate aj v článku Plusky.
Rozhovor pre online magazín JOJ Noviny Plus
Rozhovor o tom, čo pre nás znamenali pandemické opatrenia a ako sa líšili od tých v Taliansku.
Morský vlk v TV JOJ
Morského vlka sa Karkulka báť nemusí. Nebojím sa ho ani ja a pre TV JOJ som ho pripravil v kruste so sušenými paradajkami.
Okamžitý lockdown je pre reštaurácie katastrofou
Magazín Plus Jeden Deň ma ako majiteľa gastronomického zariadenia požiadal o vyjadrenie k téme lockdown.
Covid automat? Ja zákazníkov kontrolovať nebudem!
Pre magazín Plus Jeden Deň som sa vyjadril k niekdajším chaotickým opatreniam proti pandémii Covid-19.
Naša pizza v časopise Forbes
Nie je pizza ako pizza. Vie to každý Talian, vedia to už aj Slováci a naše talianske recepty si všimol aj prestížny časopis Forbes.
Scallopini ako hviezda televíznej obrazovky
Jano Mečiar z TV JOJ chcel vedieť, ako sa varí to pravé talianske Scallopini. A ja som mu to s radosťou ukázal.
Varenie je stres. A bez neho variť neviem.
Počas nakrúcania relácie ‚Moja mama varí lepšie ako tvoja’ ma vyspovedala redaktorka TV JOJ. Dozvedela sa, či v Taliansku varia viac muži alebo ženy, a aj to, či pri varení zažívam stres.